Weten hoe Nike zo groot is geworden? Goede content leren maken, of op zoek naar een beetje emancipatie in ondernemerswereld?  Deze inspirerende social media accounts zijn er speciaal voor ondernemers.

De ondernemer.nl: https://www.linkedin.com/company/deondernemer/

Zowel actief op twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram: als je behoefte hebt aan een flinke dosis inspiratie, dan ben je bij de Ondernemer aan het goede adres! Als grote supporter van Nederlandse ondernemers zetten zij dagelijks mkb , ondernemers en zakelijke beslissers in de spotlight.

Hubspot: https://www.youtube.com/c/hubspot/featured

Hubspots motto op YouTube? Bringing you business trends & winning formulas to grow your business. Het bedrijf is een toonaangevend groeimarketingplatform met duizenden klanten over de hele wereld. Maar wist je dat ze via YouTube ook tips geven over de content voor je bedrijf? Ideaal als je je marketingstrategie wil optimaliseren! Van carrousels op Instagram tot aan alles wat je moet weten over Clubhouse: aan de hand van korte video’s word je haarfijn uitgelegd hoe je het meeste uit je content haalt.

RVO: https://www.instagram.com/rvo.nl/

RVO mag natuurlijk niet  missen in dit rijtje! Dit Instagram account is voor elke ondernemer, internationaal of nationaal, groot of klein: kortom, voor iedereen die zich interesseert in Nederlands ondernemerschap. Volg de vlogreeks #Hamertijd of #GroeioverGrenzen en leer hoe je een product op de markt of zelfs over de grens zet. Ook krijg je een kijkje achter de schermen, loop je mee met medewerkers van RVO en word je kennis over ondernemen getest!

The Next Women: https://www.instagram.com/thenextwomen/?hl=en Ben jij een vrouwelijke ondernemer? Dan wil je dit account zeker volgen. The Next Women is een community van geweldige vrouwen, met starters, rolmodellen, deskundigen en investeerders. Het doel? Wereldwijd én lokaal ambitieuze ondernemende vrouwen adviseren, inspireren en verbinden.

Business Casual: https://www.youtube.com/c/BusinessCasual/featured

Business Casual wil de volgende generatie leiders opleiden en inspireren. In een documentaire-achtige stijl vertellen ze iedere aflevering een interessant ondernemersverhaal. Van de opkomst van Airbnb tot aan de wereldwijde verovering van de koffiemarkt door Starbucks. Business Casual is storytelling, zoals het bedoeld is, speciaal voor ondernemers.